Vakantiebestemmingen:

Vakantieoverzicht:

Home

All inclusive

Actieve vakanties

Autoverhuur

Autovakanties

Avontuurlijke vakanties

Busreizen

Creatieve vakanties

Culinaire reizen

Culturele reizen

Fietsvakanties

Excursiereizen

Gezinsvakanties

Golfvakanties

Groepsreizen

Hotels

Jongerenreizen

Kampeervakanties

Kindervakanties

Lastminutes

Natuurreizen

Rondreizen

Sportieve reizen

Stedentrips

Strandvakanties

Treinvakanties

Vakantieparken

Vakantiewoningen

Verre reizen

Vliegtickets

Vliegvakanties

Wandelvakanties

Wintersport

Zonvakanties

Linkpartner worden?

Actief op vakantie
Wie graag sportief bezig is, ook tijdens de vakantie, kan kiezen voor een sportieve reis. Met een dergelijke vakantie wordt inspanning afgewisseld met ontspanning. Beoefen dagelijks uw favoriete sport en geniet daarom heen van uw welverdiende rust. Er zijn eindeloos veel manieren om actief op vakantie te gaan, ontdek ze allemaal. Wereldvakanties.com zorgt voor een sportief begin van uw reis!

Aanbod sportieve reizen
De mogelijkheden zijn groot en het aanbod sportieve reizen is enorm. Bij vrijwel alle reisorganisaties kunt u een actieve reis boeken. Hoe sportief bent u? Houdt u van de ongerepte natuur, dan kiest u voor een wandel- of fietsvakantie, maar bent u meer de persoon van spanning en avontuur, kies dan voor een survivalreis, een expeditie, een actieve zeilvakantie of ga de hoogste berg beklimmen. Sportieve vakanties vindt u zowel dichtbij, maar ook kilometers ver weg.

Na inspanning volgt ontspanning
Wilt u zich niet alle dagen van uw welverdiende vakantie afbeulen met totale inspanning, dan kunt u ook kiezen voor een combinatie reis, waarbij u de inspanning dagelijks afwisselt met een dagje strand of niets doen. Sportieve reizen zijn er in vele vormen en maten, u kunt deze desgewenst helemaal zelf samenstellen. Kies eens voor de niet alledaagse dingen, het maakt uw sportieve reis een stuk spannender!

Camelot - Sportieve reizen<

Camelot - Sportieve reizen
De Camelot Tennisvakanties zijn uitstekend verzorgde tennisreizen (inclusief tennislessen en/of -toernooi) naar prachtige bestemmingen in binnen- en buitenland.

Golfreizen.nu - Golfreizen

Golfreizen.nu - Golfreizen
Golfreizen.nu is gespecialiseerd in het aanbieden van Golfreizen en Golfvakanties. Op de website www.Golfreizen.nu staat een overzicht van het aanbod van alle golfaccommodaties met uitgebreide omschrijvingen, streek- en plaatsinformatie en natuurlijk informatie over de dichtstbijzijnde golfbanen. Inmiddels bieden ze accommodaties aan in diverse landen in waaronder natuurlijk alle golf toplocaties. De niet golfers die wel meegaan op de golfvakantie kunnen gebruik maken van de heerlijke verwenningsoorden binnen het aanbod. De reizen zijn vaak gecombineerd met de acties voor de golfbaan.

Kras.nl - Sportieve vakanties

Kras.nl - Sportieve vakanties
Kras.nl de aanbieder voor diverse actieve vakanties zoals duikvakanties, fietsvakanties, jungle-experience vakanties, wandelvakanties en tennis vakanties